Deutgenz

Deutgenz

Om bloggen

Här bloggar Thomas Deutgen om sitt liv i kabinväska, mellan olika jippon och diverse dansrelaterade evenemang.

Jag är signad av Warner

MusikPosted by Thomas Deutgen Mon, March 02, 2009 12:15

Under en tid har jag skrivit dansbandslåtar på lediga stunder. Genom åren har jag ju hört mycket bra och mycket skräp och mot bakgrund av det velat testa ifall jag också kan göra låtar, som kanske handlar om mer än att gå i sanden på stranden.

Detta har jag gjort ihop med min gode vän Lasse Blomkvist. Han har ju sedan urminnes tider spelat i Ragges orkester från Luleå, som jag jobbar med ibland. Han gör melodierna och jag gör texten. Att jag skulle göra melodier är helt uteslutet eftersom jag är i princip tondöv och bara får fram en ton hur gärna jag än försöker.

För en tid sedan träffade vi Janett Jensen som är A&R på musikförlaget Warner. Hennes uppgift är att para ihop rätt låt med rätt artist, i Sverige och övriga världen. Hon jobbar gentemot alla skivbolag, alltså inte bara mot Warner.

Hon gillade vad hon hörde och i lördags skrev vi på för ett år som låtskrivare för just Warner. Nu ska hon jobba dag och natt med att få ut våra låtar på marknaden, så att publiken får bra musik och vi får lite klirr i kassan...

Redan nu har ett av de största banden i Sverige tackat ja till en låt, men vilket band och vilken låt ber jag att få återkomma till. Kul är det i alla fall!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Boella Mon, March 02, 2009 21:49

Grattis! Du är värd varenda sekund och varenda sekin!