Deutgenz

Deutgenz

Om bloggen

Här bloggar Thomas Deutgen om sitt liv i kabinväska, mellan olika jippon och diverse dansrelaterade evenemang.

Thorleifs till Moskva, en annan dag...

JobbPosted by Thomas Deutgen Sun, March 01, 2009 19:48

Det finns inget mer att säga. Thorleifs nådde inte ända fram. Men de var glada ändå och hade bytt om till mera Thoreifsmässiga kläder på efterfesten; flanellskjorta och jeans. Sen skulle de ta turnébussen till Norrhult och i helgen åker de till Brunnsparken i Örebro - the show most go on.

I övrigt är det mycket dynga i Melodifestivalen. Popsvammel och sånt jag inte förstår mig på. Fast det är roligt att mingla på efterfester. Där trivs jag bra!

Särskilt bra är det också att låtförlaget Warner signat mig och min kamrat Lasse Blomkvist (Ragges orkester) som låtskrivarpar, på ett år till att börja med. För på lediga stunder skriver jag hits, i en genre som inte är opera och hiphop. Och vi har redan fått ut en låt på marknaden. Inte vilken låt som helst och framförallt inte vilket band som helst - om det ber jag att få återkomma.

Nu ska jag mixa P4 Dans som ska sändas nästa söndag. Sen packa upp väskan och ner igen. I morgon bitti ska jag och Thomas Lundin på turné. Stockholm, Karlstad, Stenungsund, Trollhättan, Kristianstad, Ronneby, Karlshamn, Sölvesborg, Stockholm och Åbo på fyra dagar. Sen är det helg och då väntar Frisyrmässan i Jönköping...På ena bilden glad när Thorleifs valdes ut bland 5. På andra butter när Thorleifs åkte ut. Det växlar fort...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.