Deutgenz

Deutgenz

Om bloggen

Här bloggar Thomas Deutgen om sitt liv i kabinväska, mellan olika jippon och diverse dansrelaterade evenemang.

Från SAS till Silja

JobbPosted by Thomas Deutgen Thu, February 26, 2009 23:58

Bästa passaserare!

Jag är mycket stolt över att vara den som trycker på plingplongknappen och välkomna alla kryssninggäster på Silja Galaxy. Det är ett mål i livet som nu är uppfyllt... Dock har jag inte den finska brytningen utan håller mig till hyfsad rikssvenska.

Däremot tror jag inte att passagerarna lyssnade på vad ja sa. 2 065 ombord varav 1 300 18-åringar, fulla som ägg redan i terminalen. 5 extra ordningsvakter skulle ta hand om ungdomarna som (tyvärr) varken var där för Scotts, Shake eller Thomas Deutgen. Men de var i alla fall med på noterna under kvällen, 2 gäster lyckades sjunga med Scotts och 75 personer deltog i min frågequiz (med svårighetsgrad av typen: Vad hette Charlott Perrelli före Perrelli).

Jag får matkuponger när jag är ombord. Det betyder att jag utan att tveka äter löjrom, pepparbiff och hummersoppa. Smörgåsbord är inget för mig.

Ungdomarna då? Jodå, 12 personer slängde de av redan i Mariehamn och en ung man skrek av smärta när de finska poliserna hämtade dem. Finska poliser är inte att leka med. Kryssningvärden berättade rått att alla unga (manliga) fyllon gråter när poliserna bär ut dem i handbojor. En ung man skrek väldigt mycket i natt när farbror finsk polis bände upp ena armen bakom ryggen, i ett tveksamt grepp.

- Det gör ont, du bryter min arm, sa den fulle ynglingen.

- Jag är inte doktor, jag är polis, svarade farbror finsk polis och bände vidare.

Efter båtturen blev det oxfilé och bearnaisesås med god vän i Stockholm innan jag hjälpte SAS klara torsdagsekonomin. I morgon fredag åker jag till Malmö och hejar fram Thorleifs till Globen.

Dessutom ska jag fira något alldeles extra - så håll ut!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Boella Fri, February 27, 2009 00:58

Oj, så skoj de måste ha haft, särskilt dagen efter när de inte kommer ihåg någonting. Kanske är fortkörningsböter att föredra i alla fall. Men i Finland bryter de kanske även upp armarna på fortkörare?

http://boellas.blogg.se/