Deutgenz

Deutgenz

Om bloggen

Här bloggar Thomas Deutgen om sitt liv i kabinväska, mellan olika jippon och diverse dansrelaterade evenemang.

Hjälp, jag klarade mig ur en japansk tv-show

AllmäntPosted by Thomas Deutgen Fri, April 10, 2009 12:05

Några dagar före julafton blev jag uppringd av producenterna för Tv4:s nya underhållnings(?)program Hjälp, jag överlevde en japansk tv-show. De ville absolut ha med mig i startfältet, som en av 10 kändisar.

De krävde snabba besked och i ett svagt ögonblick, och lockad av att få se Japan och Tokyo, tackade jag ja. Sedan hade Aftonbladet en artikel om vem som skulle vara programledare och då blev valet lätt, fast på ett annat sätt. Carolina Gynning är för mig varken folkkär eller professionell.

Därför tackade jag nej och efter att ha sett premiärprogrammet på skärtorsdagen är jag glad att jag gjorde så. Visst hade det varit en upplevelse att dels vara i Japan och dels springa runt i kycklingdräkt och bära ägg i motvind. MEN (som kamrat Irving säger) är det rätt forum för mig?

Svaret på frågan är att jag inte är med i Japan, men jag önskar Anna Book och de andra lycka till!

(vad jag tyckte om själva programmet? Det håller jag för mig själv)


Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Roger Lindqvist Mon, April 13, 2009 22:39

Hej Thomas! Du gjorde ett gott och rätt val - d.v.s. att du inte var med. Nåt sånt bedrövligt och erbarmligt förnedrande har jag inte sett på år och dar. Alla kanaler håller visst på att fyllas med alla dessa hemska människoförnedrings program.
MVH. Roger f.d dansbandstrummis i bl.a. Rolf Åhmans från Älvsbyn samt Kjell-Bertils från Piteå. PS. Spelade mycket i Luleå och i Boden. Dels på Forum (Ebenezer) samt på "Spiltan" på Torpgärdan mfl ställen, under det gyllene 70-talet. Tack förresten för en god insats i "Dansbandskampen."

Posted by Boella Fri, April 10, 2009 23:44

Ja, herregud! Jag vet inte om jag ens velat se dig i träningsoverall, än mindre utklädd till höna. Men jag ser fram emot att få se Johannes Brost klämma in en tub wasabi i vardera näsborren. Eller är det här en fegversion av programmet?www.boellas.blogg.se