Deutgenz

Deutgenz

Om bloggen

Här bloggar Thomas Deutgen om sitt liv i kabinväska, mellan olika jippon och diverse dansrelaterade evenemang.

Fest!

AllmäntPosted by Thomas Deutgen Sat, March 28, 2009 11:37

Jag är för fest! Jag hittar gärna anledningar till stora och små partyn. Ifjol hade jag, min sambo och en kamrat gemensamt 108-årskalas i stor lokal, swingorkester och 50-talstema, 100 glada personer som åt, drack och dansade hela natten.

Det bästa var att i lokalpriset ingick städning, dvs att vi reste oss upp från stolarna och gick och vaktmästarna tog hand om Allt!

I år blev det en mindre tillställning, betydligt mindre. Några goda vänner hemma hos oss på temat Barnkalas. Alla fick roliga hattar (som ingen givetvis ville ha på sig) samt en strut med påskgodis. Sedan mousserande vinmingel och märkliga krustader jag gjort (romsås, kräftstjärtar och sånt krafs). Sedan fantastisk stek med kantarellsås och vitlökskroketter (jag är helt oskyldig till hela den måltiden, min insats bestod i att hälla kroketterna i ugnsformen) samt ett rikligt flöde av vin. Det fanns inga alkoholfria alternativ.

Sen chokladmuffins med nonstopfyllning följt av Pavlova (det är tydligen utrikiska för maräng och div frukt). Under hela middagen försökte jag uppmärksamma sällskapet på att Lasse Stefanz är bra att tugga till, men alla verkade tugga ändå.

Fiskdamm måste alla barnkalas ha. Därför blev det dramatiskt fiske med presenter. Alla fick en burk Norrlands guld, en härlig dansbandsskiva (läs skräp som inte ens jag vill ha, alternativt underbar musik som går rakt in i hjärtat) samt någon liten personlig sak, som stringtrosor med Scottstryck, regnponcho från Norrbotten (stulen), nyckelband med Lasse Stefanzloggo osv.

Sen var kalaset slut och alla fick gå hem. Idag väntar disken... Sen till Karlskrona för incheckning på ett för mig nytt hotell; First Hotell Ja (nej, det är inget skämt utan ja, det heter så; Ja alltså). Det är möte med Druidorden och logen Merlin.

På söndag fyller jag år på riktigt och då blir det nog rest-fest...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lotta Sun, March 29, 2009 17:49

Men hörrdu, fuskar inte du en aning på din blogg? Jag tycker att dina inlägg och bilder påminner misstänkt mycket om någon annans... liksom. Inga namn, men hon är väldans söt, sjunger som en lärka och har en katt som heter Sixten.
Sluta norpa!!! ;-)