Deutgenz

Deutgenz

Om bloggen

Här bloggar Thomas Deutgen om sitt liv i kabinväska, mellan olika jippon och diverse dansrelaterade evenemang.

Håret är huvudsaken

ResorPosted by Thomas Deutgen Mon, March 16, 2009 21:40

I egenskap av Kändis (som ju för vissa är ett yrke) blev jag och "en vän" (det står alltså så på inbjudningarna) inbjudna till Frisyrmässan i Jönköping. Bindefeldt bjöd på chartrat tåg från Stockholm, mat och mingel och röda mattan och det kunde vi inte motstå.

Alltså åkte vi till Jönköping där det just minglades och åts och promenerades på röda matten. Kul och överraskande roligt sällskap i form av Börje Salming med sin Eva. Vi konstaterade att dansmusik var bättre för (på kirunabandet Shanes tid) och sedan råkade jag dansa disco. Det gör jag nog aldrig om...

Efter festen blev det söndag och då såg vi bl a en modevisning signerad Lars Wallin. Anorektiska modeller med märklig hållning visade intressanta klänningar. Jag ville köpa hårvax, vilket ju fanns i överflöd (ungefär 341 sorter), men just den Enda sorten jag ville ha var inte till salu. Trots att det fanns 200 burkar i montern...

Musikalstjärnan Niklas Andersson, som bl a sjungit med Anna, tillsammans med sin syster. Jag försökte få honom att inse att framtiden är i ett dansband; Niklaz. Men det gick si så där att övertyga honom. Men jag har inte gett upp!

En del får bara komma i kontakt med hans kalsonger, andra kommer ännu närmare...

Hiphopartisten Ayesha och jag buggade. Det gick riktigt bra tyckte vi båda!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.