Deutgenz

Deutgenz

Om bloggen

Här bloggar Thomas Deutgen om sitt liv i kabinväska, mellan olika jippon och diverse dansrelaterade evenemang.

Ja, Thorleifs till Moskva!

MusikPosted by Thomas Deutgen Fri, February 27, 2009 15:52

Har just anlänt till Malmö Arena (som för övrigt ser ut som en blandning av fånganstalten Guantanamo och Elgigantens centrallager i Jönköping. Har just skrivit ett gästblogginlägg i BLT (Blekinge Läns Tidning) som jag även publicerar här.

Thorleifs är på scenen nu i fina vita kavajer, utom Thorleif själv som har svart kavaj och röd halsduk. Och jag har bara en sak att säga: Thorleifs regerar, Thorleifs till Moskva!! Vill vi skicka BWO och annat strunt kan vi lika gärna skicka mogna män med saxofoner och 2 söta flickor i prickiga volangkjolar som buggar intill dansbandslegendaren.

Och tänk bara att de "kunniga" kvällstidningsjournalisterna gått från frågetecken till utropstecken, det är Thorleifs vi vill ha!

Låten då, som ju alltid verkar vara av underordnad betydelse nu för tiden. Äkta hederlig gammeldags schlager med tonartshöjning, saxofoner, tjalalaookör, dansande flickor på scenen och sådär lagom hemvävt gulligt svenskt. Med tanke på all annan dynga som hörts de senaste tävlingarna kan det bara gå åt ett håll för de blyga pojkarna från Norrhult: till Globen!

Så gör som Victoria: säg Ja, Ja, Jaa - Thorleifs till Moskva...