Deutgenz

Deutgenz

Om bloggen

Här bloggar Thomas Deutgen om sitt liv i kabinväska, mellan olika jippon och diverse dansrelaterade evenemang.

First Hotell Ja

HotellPosted by Thomas Deutgen Wed, April 01, 2009 22:13

Jag säger Ja och inte nej till First Hotell Ja i Karlskrona där jag bodde i lördags innan logekvällen med Druidorden.

Hotellet är nyrenoverat och fina tapeter i det lagom stora rummet. Ett litet runt bord i mitten där det precis rymdes en vinflaska, ost och kex. Sedan en ovanligt skön fåtölj för att vara hotell och dessutom har inredningsmänniskorna begripit att rummet ska lusas ner med kontakter. Jag kanske inte bara vill ha datorn inkopplad, utan också fönen, telefonladdaren, andra laddare och den portabla iskylaren. De flesta hotell nöjer sig med 2 kontakter vid skrivbordet och inget vid sängen (jo under den, i mitten där ingen normal människa kommer åt, utom jag som inte är normal).

Bra med ett badrum där duschvattnet inte flödar ut över resten av badrummet och dessutom 4 små duschkrämer att sno med sig (ja ja, det ingår i priset).

MEN, detta hotell har inte förstått två basala saker. Att alla inte har samma nackar och huvud och därmed inte kan ha samma oformliga hårda tjocka kudde (i mitt enkelrum fanns 4, FYRA, likadana). Och att ingen vettig, alternativt korkad, kliver upp mitt i natten för att tvingas äta frukost före personalen bestämt sig för att stänga (10.30).

Sen, om det är positivt eller negativt vet jag inte, ringde receptionisten till rummet kl 1210 för att "kolla om jag levde"...

En fin detalj var sängborden som också var reglerbara lampor...